Stimati colegi,

La inceput de An 2015 imi revine deosebita placere sa va invit la simpozionul cu participare internationala “Apneea in somn – un sindrom fara varsta”, Bucuresti, 14 Februarie 2015, organizat de Asociatia pentru tulburari de somn la copii si adolescenti in parteneriat stiintific cu Societatea Romana de Pneumologie, Sectiunea de Somnologie si Ventilatie non-invaziva, Societatea Romana de Medicina Interna, Asociatia Romana de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului si Profesii Asociate.

Cu un program care aduce in prim-plan situatii des intalnite in practica de zi cu zi alaturi de noutati in diagnosic si tratament, evenimentul vine in continuarea procesului de informare asupra problematicii somnului intr-o abordarea multidisciplinara si foarte practica, centrata pe recunoasterea si diagnosticul precoce atat la copii cat si la adulti. Majoritatea prezentarilor vor aborda patologia tulburarilor de respiratie din timpul somnului, patologie importanta cu prevalenta ridicata, numeroase comorbiditati si totusi subdiagnosticata.

Avem bucuria sa prezentam varianta tradusa si adaptata in limba romana a unui chestionar de somn, usor de aplicat, pentru identificarea riscului de sindrom de apnee in somn la copii si adolescenti.

Speram ca veti gasi atractiv si interesant programul propus si va asteptam sa participati activ la sesiunile simpozionului, cu intrebari izvorate din activitatea dumneavoastra de zi cu zi carora distinsi si experimentati speakeri sa le raspunda.

Dr. Mihaela Oros
Presedinte Asociatia pentru Tulburari de Somn la Copii si Adolescenti

Evenimentul este creditat EMC

Link-uri utile

Asociatia pentru tulburari de somn la copii si adolescenti
Societatea Romana de Pneumologie
Societatea Romana de Medicina Interna
ARPCAPA

Info contact

Secretariat organizatoric:
Ella Congress&Events
Tel : 021 315 65 11
Tel/fax : 021 315 65 37
Persoana de contact:
Ana-Maria Chiriac
Email: ana.chiriac@ella.ro; mobil: 0748 100 281

Informatii utileCopyright (c) 2014 Ella Congress&Events